Alvheims fotoblogg: Retro 2003: Washington D.C.

fredag 28. september 2012

Retro 2003: Washington D.C.

Inni mellom poster jeg litt drypp fra fotoarkivet mitt. Med digitale bilder, digitaliserte negativer består av ca. 100.000 bilder, så det er nok å ta av :) Da jeg i 2003 kjøpte mitt første digitale speilreflekskamera i USA, startet min virkelige fotointeresse.

Det var et Canon 300D,det første consumer-rettede systemkamera. Dette hadde jeg stor glede av i nesten tre år, til den dårlige byggekvaliteten ødela kameraet.

Bildene er slik jeg redigerte dem i Photoshop 7, med de "begrensede" fotokunnskaper jeg hadde. Alle bildene er tatt i Washington DC, oktober 2003.

Vietnam Memorial, Washington DC
Vietnam Memorial
Vietnam Memorial, Washington DC
Vietnam Memorial

Vietnam Memorial, Washington DC
Vietnam Memorial

National Gallery of Art, Washington DC
National Gallery of Art

World Bank, Washington DC
World Bank

Robert F. Kennedy, Arlington Cemetery
Robert F. Kennedys grav

National Mall Lincoln Memorial
National Mall, tatt fra Lincoln Memorial.
Dette var stedet Martin Luther King Jr. holdt sin berømte tale "I have a dream"


1 kommentar:

  1. The Best Bamboo Razz in Las Vegas - The Titanium Arts
    The titanium rod in leg best bamboo titanium trim reviews razz titanium automatic watch in Las Vegas. I've spent many sugarboo extra long digital titanium styler years titanium tv apk designing and testing a variety of razz designs and designs from my previous ventures.

    SvarSlett